15 %
Save 107 lei

Perna pentru calatorie cu masaj si incalzire Breo iNeck Air 2

Îmbunătățirile aduse clasicei perne pentru gât fac din iNeck Air 2 pasul înspre relaxarea supremă în călătorii. Pe lângă masajul complet oferit de tehnologia avansată de presiune a dispozitivelor incorporate, încălzirea zonei masate este bonusul căutat de atâția dintre noi. La simpla atingere de buton relaxarea se poate transforma într-un somn odihnitor pe toată durata călătoriei.

608 lei 715 lei

Favorite Favorite Favorite
Codineck-air-2 Categorii, Etichete,

Perna pentru calatorie cu masaj si incalzire Breo iNeck Air 2

Răsfață-te oriunde cu un masaj profesional intens.

La atingerea unui singur buton iNeck2 se poate umfla sau desumfla, oferindu-ți o manevrare mai bună atunci când călătorești. Tehnologia sofisticată de încălzire îți permite să îți alini chiar și cea mai intensă durere de mușchi. Cele două capete de masaj cu multiple noduri au fost gândite să îți ofere un masaj profesionist intens. Ceafa și gâtul sunt cele care primesc cea mai multă atenție, zone problematice atunci când călătorești incomod.

Cum afectează stresul gâtul?

Durere

Blocaje

Rigiditate

Cum te ajută iNeck 2?

Masaj intens
Compresii calde
Masaj cu multiple noduri
iNeck-air-2-16_featured

Aplicații

Încălzindu-se până la 45 de grade Celsius, detensionarea mușchilor este garantată. Designul ergonomic include tehnologia de eliberarea a aerului în timp record pentru o portabilitate îmbunătățită.

Beneficii

  • Masajul combinat cu degajarea căldurii detensionează rapid mușchii stresați.
  • Eliberează stresul acumulat peste zi.
  • Îmbunătățește circulația sângelui în zona cervicală.

Special

Tehnologia de ultima generație incorporează în iNeck Air 2 un airbag ce monitorizează constant presiunea aerului și se auto ajustează în timp real.

De ce este iNeck 2 companionul perfect pentru călătorit?

Ușor de împachetat

Ușor și portabil

Design ergonomic

Acest produs destinat îngrijirii și igienei personale, pentru protecția sănătății consumatorilor, poate fi returnat doar sigilat, deoarece face parte din categoria produselor care sunt exceptate de la dreptul de retragere din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă dacă au fost desigilate sau folosite de consumator - O.U.G. 34/2014 actualizată, art. 16. lit. e.