15 %
Save 135 lei

Aparat pentru masajul ochilor Breo iSee M

O recenzie client

765 lei 900 lei

Favorite Favorite Favorite
Codisee-m Categorii, Etichetă

Aparat pentru masajul ochilor Breo iSee M

Vezi lumea mai bine

Noaptea este un sfetnic bun. Dar dacă nu ar trebui să aștepți o noapte întreagă până să vezi totul cu alți ochi? Aparatul de masaj iSee M este soluția pentru cea mai bună și rapidă relaxare. Pune la un loc beneficiile unui masaj într-un salon de cinci stele, liniștea unui tratament clasic pentru ochii obosiți și sentimentul de cufundare într-un somn odihnitor. Toate acestea comprimate în doar zece minute de utilizare a dispozitivului iSee M și ești din nou stăpânul zilei tale. Fără migrene, fără usturimi ale ochilor și fără stres.

Cum îți afectează stresul ochii?

Crește sensibilitatea la lumină

Privire încețoșată

Uscarea sau umezirea lor excesivă

Cum te ajută iSeeM?

3 nivele de presiune pentru jeturile de aer
Controlul temperaturii
Design gândit să îți improspăteze ochii

De ce este iSeeM cel mai bun companion pentru călătorit?

Ușor de împachetat și transportat

Portabil și cu un design elegant

Poți modifica muzica de pe telefonul mobil

Aplicații

Aparatul de masaj iSee M ajută în ameliorarea migrenelor, managementului stresului, elimina senzația de ochi obosiți și oferă o relaxare profunda în timp record.

Beneficii

  • Poate fi folosit oriunde, oricând.
  • Pot fi personalizate intervalele de masaj, intensitatea acestora cat și temperatura dispozitivului.
  • Design simplu și elegant.

Special

Comunicând cu aplicația de mobil Breo, muzica preferată de Yoga sau Clair de Lune îți va oferi un plus de calm direct în modulul iSee M.

Acest produs destinat îngrijirii și igienei personale, pentru protecția sănătății consumatorilor, poate fi returnat doar sigilat, deoarece face parte din categoria produselor care sunt exceptate de la dreptul de retragere din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă dacă au fost desigilate sau folosite de consumator - O.U.G. 34/2014 actualizată, art. 16. lit. e.

1 recenzie pentru iSee M

  1. Raluca Frunza

    Ieri mi-am primit ochelarii. I-am comandat direct de pe site pentru ca aveam un cod de reducere suplimentar. Prima impresie este una foarte buna pentru ca finisajele sunt de exceptie. Melodia de pe fundal e din aplicatia Breo dar functioneaza foarte bine si cu muzica de pe telefon.
    Am incercat toate cele trei programe, inclusiv partea de incalzire. Concluzia pana acum e ca sunt foarte multumita, chiar isi fac treaba pe parte de detensionare si relaxare oculara, mai ales dupa 8 ore de lucrat la laptop sunt exact ce trebuie. Vedem cum se comporta in timp dar din recenziile citite pana acum nu cred ca vor fi probleme.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anulează