15 %
Save 72 lei
15 %
Save 72 lei
15 %
Up to 72 lei

Aparat pentru masajul scalpului cu incarcare usb Breo iScalp Mini

Știți senzația de eliberare pe care o simțim atunci când beneficiem de un spălat pe cap la coafor. Presiunea potrivită a masajului scalpului poate fi redat doar de un masaj profesionist sau de iScalp Mini. Pentru a ajunge în punctul în care să te relaxezi și totodată să stimulezi și activitatea celulară, este cel mai simplu cu iScalp Mini. și chiar dacă necesită o utilizare sistematică, iScalp Mini ajută chiar și la încetinirea căderii parului. Un mic maseur echipat cu tehnologie de ultimă generație și materiale durabile care oferă relaxare de până la trei ore.

407 lei 479 lei

Favorite Favorite Favorite
Codiscalp-mini Categorii, , Etichetă

Aparat pentru masajul scalpului cu incarcare usb Breo iScalp Mini

Aparat de masaj pentru scalp și corp, rezistent la apă

Stimulează circulația scalpului tău

Noul iScalp mini îți garantează experiența perfectă a masajului în zona scalpului prin tehnologia inovatoare a celor 96 puncte de contact. Acestea sunt construite din silicon nontoxic pentru că ne dorim să îți oferim cele mai bune soluții, dar și textura potrivită masajului de calitate pe care ți-l dorești. Cu un rating IPX7 îl poți folosi chiar și în duș sau la spa pentru că este complet rezistent la apă.

Cum afectează stresul scalpul?

Volumul părului este redus.

Este mai uscat și pot apărea mâncărimi.

Absorbția de nutrienți scade.

Cum te ajută iScalp mini?

96 puncte de contact și design care reproduce atingerea umană.
Relaxează scalpul și oferă confort uniform.
Crește fluxul sangvin.

De ce este iScalp mini companionul perfect pentru călătorit?

Ușor de transportat

Rezistent la apă

Design ergonomic

Aplicații

Ajuta la îmbunătățirea fluxului sanguin, elimină stresului, reduce durerea musculară și ajută la o recuperare rapidă a capacitații complete de funcționare.

Beneficii

  • Poate fi folosit în timp ce aplicați masca de păr, chiar sub duș.
  • Durata maximă de folosință între două încărcări este de până la trei ore.
  • Design de ultimă oră.

Special

Materialele inovatoare folosite în realizarea iScalp Mini oferă acestuia durabilitate sporită devenind de nelipsit din rutina de wellness.
Acest produs destinat îngrijirii și igienei personale, pentru protecția sănătății consumatorilor, poate fi returnat doar sigilat, deoarece face parte din categoria produselor care sunt exceptate de la dreptul de retragere din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă dacă au fost desigilate sau folosite de consumator - O.U.G. 34/2014 actualizată, art. 16. lit. e.