• iNeck 3

  1.130 lei 961 lei

  Cea mai avansată aparatură pentru masaj la îndemâna oricui. Tehnologie complexă concentrată într-un dispozitiv de gât pentru orice moment realizează acel complex suport de care ai nevoie oriunde. La birou, pe canapea, în mașină, sus în aer, la înălțime sau în mult așteptata vacanță. iNeck 3 este realizarea tuturor promisiunilor pentru eliberarea palpabila a durerii din spatele unei zile obositoare.

 • iNeck Air

  550 lei
  468 lei

  Pernă pentru masajul gâtului

  Cei care călătoresc sau fac naveta mult știu cât de important este statul pe scaun timp îndelungat. Iar o perna pentru călătorit este indispensabilă. iNeck Air este cel mai bun prieten pentru orice călător. Cu o simplă atingere, iNeck Air devine din simpla pernă de gat cel mai de stresant companion, de la care beneficiezi și de un masaj wireless.

 • iNeck Air 2

  650 lei 553 lei

  Îmbunătățirile aduse clasicei perne pentru gât fac din iNeck Air 2 pasul înspre relaxarea supremă în călătorii. Pe lângă masajul complet oferit de tehnologia avansată de presiune a dispozitivelor incorporate, încălzirea zonei masate este bonusul căutat de atâția dintre noi. La simpla atingere de buton relaxarea se poate transforma într-un somn odihnitor pe toată durata călătoriei.

 • iScalp Mini

  435 lei
  370 lei

  Știți senzația de eliberare pe care o simțim atunci când beneficiem de un spălat pe cap la coafor. Presiunea potrivită a masajului scalpului poate fi redat doar de un masaj profesionist sau de iScalp Mini. Pentru a ajunge în punctul în care să te relaxezi și totodată să stimulezi și activitatea celulară, este cel mai simplu cu iScalp Mini. și chiar dacă necesită o utilizare sistematică, iScalp Mini ajută chiar și la încetinirea căderii parului. Un mic maseur echipat cu tehnologie de ultimă generație și materiale durabile care oferă relaxare de până la trei ore.

 • iScalp Mini cu Baza

  475 lei 404 lei

  Superbul dispozitiv profesional iScalp Mini și-a găsit o casă. Micul maseur care ameliorează stresul a primit cel mai potrivit model de încărcare existent la ora actuală. Nu numai că vă menține părul acolo unde trebuie, dar și el se odihnește în cel mai bun încărcător de bambus din toate timpurile.

 • iSee M

  713 lei 606 lei

  Noua vedetă Breo® a familiei iSee oferă o reîmprospătare delicată ochilor tăi, acum într-o formă portabilă îmbunătățită. Aparatul de masaj pentru ochi iSeeM îți permite să îți personalizezi experiența masajului dupa propriile preferințe. Poți opta pentru unul dintre cele 3 moduri care determină presiunea aerului. Mai mult, poți seta durata sesiunii de masaj, temperatura compreselor calde, chiar și lista melodiilor preferate de pe propriul telefon mobil.