• iNeck 3

  1.130 lei 961 lei

  Cea mai avansată aparatură pentru masaj la îndemâna oricui. Tehnologie complexă concentrată într-un dispozitiv de gât pentru orice moment realizează acel complex suport de care ai nevoie oriunde. La birou, pe canapea, în mașină, sus în aer, la înălțime sau în mult așteptata vacanță. iNeck 3 este realizarea tuturor promisiunilor pentru eliberarea palpabila a durerii din spatele unei zile obositoare.

 • iNeck Air

  550 lei
  468 lei

  Pernă pentru masajul gâtului

  Cei care călătoresc sau fac naveta mult știu cât de important este statul pe scaun timp îndelungat. Iar o perna pentru călătorit este indispensabilă. iNeck Air este cel mai bun prieten pentru orice călător. Cu o simplă atingere, iNeck Air devine din simpla pernă de gat cel mai de stresant companion, de la care beneficiezi și de un masaj wireless.

 • iNeck Air 2

  650 lei 553 lei

  Îmbunătățirile aduse clasicei perne pentru gât fac din iNeck Air 2 pasul înspre relaxarea supremă în călătorii. Pe lângă masajul complet oferit de tehnologia avansată de presiune a dispozitivelor incorporate, încălzirea zonei masate este bonusul căutat de atâția dintre noi. La simpla atingere de buton relaxarea se poate transforma într-un somn odihnitor pe toată durata călătoriei.