BLACK FRIDAY! Reduceri de până la 50% la toate produsele!
Respiră. Relaxează-te. Destinde-te.

Aducem împreună principiile tradiționale și tehnologia modernă și îți oferim soluții ușoare și eficiente care să îți redea echilibrul vieții cotidiene.

Dispozitivele de masaj Breo®

Aparate de masaj & accesorii

 • iDream 5S

  1.953 lei 1.562 lei

  Folosind stilul și tehnologia futuristă, iDream 5S vă va transporta către o relaxare totală.

  Proiectat pentru a masa punctele de reflexologie ale capului și din jurul zonei ochilor, iDream 5S utilizează presiunea aerului, vibrațiile și termoterapia pentru a ameliora durerile de cap, oboseala și tensiunea. Aparatul de masaj iDream 5S vă va ajuta astfel să vă îmbunătățiți calitatea somnului, să vă deconectați mintea și să vă redați sentimentul de bunăstare.

 • iScalp Mini

  479 lei
  383 lei

  Știți senzația de eliberare pe care o simțim atunci când beneficiem de un spălat pe cap la coafor. Presiunea potrivită a masajului scalpului poate fi redat doar de un masaj profesionist sau de iScalp Mini. Pentru a ajunge în punctul în care să te relaxezi și totodată să stimulezi și activitatea celulară, este cel mai simplu cu iScalp Mini. și chiar dacă necesită o utilizare sistematică, iScalp Mini ajută chiar și la încetinirea căderii parului. Un mic maseur echipat cu tehnologie de ultimă generație și materiale durabile care oferă relaxare de până la trei ore.

 • iScalp Mini cu Bază

  523 lei 418 lei

  Dispozitivul profesional de masaj al scalpului iScalp Mini și-a găsit o casă. Micul maseur care ameliorează stresul a primit cel mai potrivit model de încărcare existent la ora actuală, și se odihnește perfect stabil în baza specială de bambus.

 • iNeck Air 2

  715 lei 572 lei

  Îmbunătățirile aduse clasicei perne pentru gât fac din iNeck Air 2 pasul înspre relaxarea supremă în călătorii. Pe lângă masajul complet oferit de tehnologia avansată de presiune a dispozitivelor incorporate, încălzirea zonei masate este bonusul căutat de atâția dintre noi. La simpla atingere de buton relaxarea se poate transforma într-un somn odihnitor pe toată durata călătoriei.

 • iNeck 3

  1.350 lei 1.080 lei

  Cel mai avansat sistem de masaj la îndemâna oricui. Tehnologia complexă concentrată într-un dispozitiv de ultimă generație pentru masajul gâtului va furniza un confort deplin oriunde ai fi. La birou, pe canapea, în mașină, la înălțime sau în mult așteptata vacanță. iNeck 3 este realizarea tuturor promisiunilor pentru eliminarea vizibilă a durerii de spate la sfârșitul unei zile obositoare.

 • iScalp 2

  626 lei 501 lei

  Stimuleaza fluxul sangvin catre scalp si regenereaza parul.

  iScalp 2 are un design sofisticat cu 88 puncte de contact care mimeaza degetele umane pentru un masaj care elibereaza rapid durerea si rigiditatea. Masajul stimuleaza fluxul sangvin si glandele sebacee, astfel facilitand cresterea parului. Nivelul de rezistenta la apa este IPX7, asa ca este un dispozitiv waterproof. Fiecare capat de masaj este detasabil asa ca iScalp 2 este foarte usor de curatat.

 • iSee M

  900 lei 720 lei

  Noua vedetă Breo® a familiei iSee oferă o reîmprospătare delicată ochilor tăi, acum într-o formă portabilă îmbunătățită.

  Aparatul de masaj pentru ochi iSeeM îți permite să îți personalizezi experiența masajului dupa propriile preferințe. Poți opta pentru unul dintre cele 3 moduri care determină presiunea aerului. Mai mult, poți seta durata sesiunii de masaj, temperatura compreselor calde, chiar și lista melodiilor preferate de pe propriul telefon mobil.

 • iNeck Air

  605 lei
  484 lei

  Pernă pentru masajul gâtului

  Cei care călătoresc sau fac naveta mult știu cât de important este statul pe scaun timp îndelungat. Iar o perna pentru călătorit este indispensabilă. iNeck Air este cel mai bun prieten pentru orice călător. Cu o simplă atingere, iNeck Air devine din simpla pernă de gat cel mai de stresant companion, de la care beneficiezi și de un masaj wireless.

Relaxează-te – oriunde, oricând

Breo s-a dedicat dezvoltării produselor de welness, specializându-se pe cele pentru masajul capului și al ochilor, al gâtului, dar și al mâinilor, al scalpului și al picioarelor. Totul pentru o relaxare mai bună indiferent de locul unde te afli. Nu producem doar aparate de masaj pentru detensionare pentru că Breo îți oferă mai mult decât atât. Îți oferă un stil de viață care îți permite să te bucuri de o experiență completă de relaxare, trup și suflet, oriunde și oricând.

Relaxează-te – oriunde, oricând

Breo s-a dedicat dezvoltării produselor de welness, specializându-se pe cele pentru masajul capului și al ochilor, al gâtului, dar și al mâinilor, al scalpului și al picioarelor. Totul pentru o relaxare mai bună indiferent de locul unde te afli. Nu producem doar aparate de masaj pentru detensionare pentru că Breo îți oferă mai mult decât atât. Îți oferă un stil de viață care îți permite să te bucuri de o experiență completă de relaxare, trup și suflet, oriunde și oricând.

Utilizare ușoară

Produsele noastre sunt portabile și ușor de transportat pentru ca tu să te poți bucura cu adevărat de întreaga experiență.

Breo dezvoltă produse care sunt integrate perfect în viață modernă, asemeni telefonului tău mobil, caselor smart sau boxelor cu bluetooth.

Masaj profesional pentru zona gâtului acasă sau atunci când călătorești

Orice aparat de masaj din linia noastră de produse iNeck devine partenerul dvs. de călătorie, care nu numai că vă ajută să vă odihniți în timpul zboruriilor, dar și vă oferă energia necesară atunci când ajungeți la destinație.

Design-ul nostru

Am oferit o atenție sporită modului în care arată produsele Breo, așa că am fost foarte atenți și la materialele folosite. Echipa noastră lucrează din greu să aleagă doar opțiuni durabile care se comportă și se simt așa cum trebuie în timpul utilizării.

Nu aveți produse în coș.