• iDream 5S

  1.953 lei 1.562 lei

  Folosind stilul și tehnologia futuristă, iDream 5S vă va transporta către o relaxare totală.

  Proiectat pentru a masa punctele de reflexologie ale capului și din jurul zonei ochilor, iDream 5S utilizează presiunea aerului, vibrațiile și termoterapia pentru a ameliora durerile de cap, oboseala și tensiunea. Aparatul de masaj iDream 5S vă va ajuta astfel să vă îmbunătățiți calitatea somnului, să vă deconectați mintea și să vă redați sentimentul de bunăstare.

 • iNeck 3

  1.350 lei 1.080 lei

  Cel mai avansat sistem de masaj la îndemâna oricui. Tehnologia complexă concentrată într-un dispozitiv de ultimă generație pentru masajul gâtului va furniza un confort deplin oriunde ai fi. La birou, pe canapea, în mașină, la înălțime sau în mult așteptata vacanță. iNeck 3 este realizarea tuturor promisiunilor pentru eliminarea vizibilă a durerii de spate la sfârșitul unei zile obositoare.

 • iNeck Air

  605 lei
  484 lei

  Pernă pentru masajul gâtului

  Cei care călătoresc sau fac naveta mult știu cât de important este statul pe scaun timp îndelungat. Iar o perna pentru călătorit este indispensabilă. iNeck Air este cel mai bun prieten pentru orice călător. Cu o simplă atingere, iNeck Air devine din simpla pernă de gat cel mai de stresant companion, de la care beneficiezi și de un masaj wireless.

 • iNeck Air 2

  715 lei 572 lei

  Îmbunătățirile aduse clasicei perne pentru gât fac din iNeck Air 2 pasul înspre relaxarea supremă în călătorii. Pe lângă masajul complet oferit de tehnologia avansată de presiune a dispozitivelor incorporate, încălzirea zonei masate este bonusul căutat de atâția dintre noi. La simpla atingere de buton relaxarea se poate transforma într-un somn odihnitor pe toată durata călătoriei.

 • iScalp 2

  626 lei 501 lei

  Stimuleaza fluxul sangvin catre scalp si regenereaza parul.

  iScalp 2 are un design sofisticat cu 88 puncte de contact care mimeaza degetele umane pentru un masaj care elibereaza rapid durerea si rigiditatea. Masajul stimuleaza fluxul sangvin si glandele sebacee, astfel facilitand cresterea parului. Nivelul de rezistenta la apa este IPX7, asa ca este un dispozitiv waterproof. Fiecare capat de masaj este detasabil asa ca iScalp 2 este foarte usor de curatat.

 • iScalp Mini

  479 lei
  383 lei

  Știți senzația de eliberare pe care o simțim atunci când beneficiem de un spălat pe cap la coafor. Presiunea potrivită a masajului scalpului poate fi redat doar de un masaj profesionist sau de iScalp Mini. Pentru a ajunge în punctul în care să te relaxezi și totodată să stimulezi și activitatea celulară, este cel mai simplu cu iScalp Mini. și chiar dacă necesită o utilizare sistematică, iScalp Mini ajută chiar și la încetinirea căderii parului. Un mic maseur echipat cu tehnologie de ultimă generație și materiale durabile care oferă relaxare de până la trei ore.

 • iScalp Mini cu Bază

  523 lei 418 lei

  Dispozitivul profesional de masaj al scalpului iScalp Mini și-a găsit o casă. Micul maseur care ameliorează stresul a primit cel mai potrivit model de încărcare existent la ora actuală, și se odihnește perfect stabil în baza specială de bambus.

 • iSee M

  900 lei 720 lei

  Noua vedetă Breo® a familiei iSee oferă o reîmprospătare delicată ochilor tăi, acum într-o formă portabilă îmbunătățită.

  Aparatul de masaj pentru ochi iSeeM îți permite să îți personalizezi experiența masajului dupa propriile preferințe. Poți opta pentru unul dintre cele 3 moduri care determină presiunea aerului. Mai mult, poți seta durata sesiunii de masaj, temperatura compreselor calde, chiar și lista melodiilor preferate de pe propriul telefon mobil.