• iDream 5S

  1.953 lei 1.562 lei

  Folosind stilul și tehnologia futuristă, iDream 5S vă va transporta către o relaxare totală.

  Proiectat pentru a masa punctele de reflexologie ale capului și din jurul zonei ochilor, iDream 5S utilizează presiunea aerului, vibrațiile și termoterapia pentru a ameliora durerile de cap, oboseala și tensiunea. Aparatul de masaj iDream 5S vă va ajuta astfel să vă îmbunătățiți calitatea somnului, să vă deconectați mintea și să vă redați sentimentul de bunăstare.

 • iScalp 2

  626 lei 501 lei

  Stimuleaza fluxul sangvin catre scalp si regenereaza parul.

  iScalp 2 are un design sofisticat cu 88 puncte de contact care mimeaza degetele umane pentru un masaj care elibereaza rapid durerea si rigiditatea. Masajul stimuleaza fluxul sangvin si glandele sebacee, astfel facilitand cresterea parului. Nivelul de rezistenta la apa este IPX7, asa ca este un dispozitiv waterproof. Fiecare capat de masaj este detasabil asa ca iScalp 2 este foarte usor de curatat.

 • iScalp Mini

  479 lei
  383 lei

  Știți senzația de eliberare pe care o simțim atunci când beneficiem de un spălat pe cap la coafor. Presiunea potrivită a masajului scalpului poate fi redat doar de un masaj profesionist sau de iScalp Mini. Pentru a ajunge în punctul în care să te relaxezi și totodată să stimulezi și activitatea celulară, este cel mai simplu cu iScalp Mini. și chiar dacă necesită o utilizare sistematică, iScalp Mini ajută chiar și la încetinirea căderii parului. Un mic maseur echipat cu tehnologie de ultimă generație și materiale durabile care oferă relaxare de până la trei ore.

 • iScalp Mini cu Bază

  523 lei 418 lei

  Dispozitivul profesional de masaj al scalpului iScalp Mini și-a găsit o casă. Micul maseur care ameliorează stresul a primit cel mai potrivit model de încărcare existent la ora actuală, și se odihnește perfect stabil în baza specială de bambus.